DSpace Repository
Carnes rojas y sus tipos de cocción
Login
DSpace Home
→
2.- Unidades Académicas de Nivel Superior
→
Área de Ciencias Sociales y Administrativas
→
EST
→
2. Tesina (Seminario de Titulación Profesional)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Carnes rojas y sus tipos de cocción
Martínez De La Torre, Marcelino Rodrigo
;
Ocampo Rojas, Ingrid Giovanna
URI:
http://tesis.ipn.mx/handle/123456789/25548
Date:
2018-08-02
Description:
Tesina (Licenciatura en Turismo), Instituto Politécnico Nacional, Escuela Superior de Turismo, 2017, 1 archivo PDF, (86 páginas). tesis.ipn.mx
Show full item record
Files in this item
Name:
CARNES ROJAS Y SUS ...
Size:
1.754Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Tesina (Seminario de Titulación Profesional)
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register